Artsen

10 okt 2017 (3)

Dr. F. Goudsmedt

Mijn naam is Françis Goudsmedt. In 2009 studeerde ik af als arts aan de Universiteit Gent. Hierna volgde ik gedurende 6 jaar een opleiding tot chirurg in het UZ Gent, AZ Sint-Jan Brugge en AZ Sint-Lucas Gent. Tijdens deze periode had ik een specifieke interesse in de thoracale- en vasculaire heelkunde. In 2015 startte ik een 2 jaar durende sub-specialisatie in thoracale- en vasculaire heelkunde in het AZ Sint-Jan Brugge en UZ Gent. In deze periode kon ik uitgebreide ervaring opbouwen om de behandeling van spataders zo efficiënt mogelijk uit te voeren, met de nieuwste technieken en oog voor een optimaal esthetisch resultaat.

Mijn doel is om de best mogelijke behandeling aan iedere patiënt te bieden. Dit in overleg met de patiënt, na het verstrekken van eerlijke en correcte informatie.

Dr. L. Helsloot

Dr. L. Helsloot

Dr. Loes Helsloot startte in 2002 haar opleiding geneeskunde  aan de Universiteit Antwerpen en behaalde in 2010 haar diploma arts met grote onderscheiding. Ze koos er voor zich verder te specialiseren in de chirurgie en volgde haar heelkundige opleiding in het UZ Antwerpen, GZA St Vincentius en ZNA Middelheim. Hier werd haar interesse in de thorax- en vaatheelkunde gewekt, waarin ze zich gedurende twee jaar verder specialiseerde in het UZ Gent en Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (campus Middelheim, campus Stuivenberg en campus Jan Palfijn).
Aansluitend kreeg ze de mogelijkheid zich verder te bekwamen in de vasculaire echografie en was ze werkzaam op de dienst Cardiochirurgie te ZNA Middelheim als toegevoegd specialist. 
Sinds 18/11/2019 werkt ze als thorax- en vaatchirurg in het OLV van Lourdes te Waregem waar ze zich onder andere toespitst op de behandeling van spataders, met gebruik van de nieuwste behandelingsopties om de beste therapeutische en esthetische resultaten te bekomen.